logo

Velkommen

På minretssag.dk kan du anlægge og behandle civile sager ved domstolene.

Log ind

Aktuelt

Opdatering:
På grund af systemmæssige opdateringer på minretssag.dk vil systemet være utilgængeligt fra torsdag den 19. maj 2022 kl. 19.30 til kl. 22.00.

Opdatering:
På grund af systemmæssige opdateringer på minretssag.dk vil systemet være utilgængeligt fra mandag den 23. maj 2022 kl. 18.00 til tirsdag den 24. maj 2022 kl. 08.00.

Domstolsstyrelsen beklager de gener dette måtte medføre.

Overgang til Næste generation Digital Post (NgDP)
Læs mere om overgangen til NgDP på domstol.dk.

Betaling mislykkedes
Nogle brugere oplever, at der efter forsøg på betaling vises følgende fejlbesked "Betaling mislykkedes - Din betaling blev ikke gennemført grundet en fejl".
Anbefaling
Tryk på ”Dankort” under betaling når kortnummeret er indtastet, hvis det er muligt. Såfremt dette ikke er muligt henviser Domsstolsstyrelsen til at tage fat i pengeinstituttet, hvor kortet er udstedt, idet der kan være tale om en begrænsning.

Fejl ved betaling af retsafgift
Nogle brugere kan opleve at få besked om at betalingen er fejlet, selvom betalingen er gået igennem. Anbefaling: Opdater med F5. Hvis betalingen stadig står som "Afventer", vent da 5-10 min. og tjek derefter status på betalingen på sagen.

Skriv til teknisk support, hvis du oplever tekniske problemer. Du kan følge med i aktuel driftsstatus under Driftsinfo nederst på siden.

Skriv til retten via din sag, hvis du har spørgsmål til den sag, du er part i. Du kan finde din rets kontaktdata her.

Se de væsentligste kendte fejl og mangler.